Cursusinfo

Afmelden en inhalen


Als u een keer niet aanwezig kunt zijn in de les dient u zich af te melden. Inhalen van een les is, in overleg, mogelijk.

AFMELDEN
Als u van te voren weet dat u een bepaalde les niet aanwezig kan zijn, meld dit dan zsm bij uw instructeur. U kunt zich ook afmelden voor een les door een mail te sturen naar uw instructeur (mailadres staat in de bijlage bij de uitnodiging die u voor elke cursus krijgt) of naar de infohoek (infohoek@hsvdronten.nl). Bellen kan ook, u bereikt de infohoek tijdens trainingstijden op 0321-380722. LET OP, als er niet opgenomen wordt spreek dan NIET de voicemail in want deze kan door ons niet afgeluisterd worden. Bent u meerdere lessen afwezig zonder afmelding dan loopt u het risico dat u de cursus opnieuw zal moeten doen.

INHALEN
Regelmatig krijgen wij van cursisten de vraag of ze een les op een andere dag, in een andere groep mogen inhalen (woensdagcursisten op zondag of andersom). Dit kan alleen als de andere groep ruimte heeft, want om goed les te kunnen geven, kunnen er normaal gesproken niet meer dan 8 cursisten in een les. Afhankelijk van het aantal afmeldingen kan het daardoor zijn dat je de ene keer wel kan inhalen en de andere keer niet. Helaas komt het nog regelmatig voor dat mensen zich niet afmelden. Dit is vooral jammer voor die mensen die we nee hebben moeten verkopen voor een inhaalles. Kun je dus een keer niet komen trainen, meld je dan bij je eigen trainer ruim van tevoren af, dan kan een ander wellicht de openvallende plaats benutten om een les in te halen.


sep 9, 2019 | admin | Cursusinfo